Drie vragen aan Sheba Salden

Sheba Salden - yoga teacher

Sheba is naast yogi ook moeder van 5 jarige dochter Mita, vrouw van Attilio en eigenaresse van Goudlokaal. Goudlokaal is een yogastudio in Zaandam, waaruit vanalles stroomt voor ontspanning, bewustwording en groei.

Wij vroegen haar wat yoga voor haar betekent:

  1. Wat maakt jouw yoga practice compleet (waar kan jij niet zonder)?

Mijn favoriete houdingen zijn Sarvangasana (schouderstand) en Halasana (ploeg). Soms doe ik zelfs alleen maar even deze poses, en daarna vaak nog een hartopener. Allemaal met een kalme diepe ademhaling zodat de prana (levensenergie) lekker overal stroomt. Dan voelt mijn lichaam weer helemaal ontspannen en geactiveerd!

  1. Wat is jouw ultieme yoga-tip?

Doe yoga met aandacht! Met toewijding aan de oefeningen, observerend en onderzoekend. Met respect voor je grens. Zoek die grens op, maar ga er niet overheen!

  1. Yoga is voor mij …

Een dikke vette MUST. Het heeft mij die basis gebracht van het kennen van mijn lichaam en mijn energie systeem.