Niets is lekkerder dan om lekker warm aan je yogales te beginnen. Met onze yoga tops met lange mouwen weet je zeker dat je het niet koud krijgt als de zaal nog niet opgewarmd is. Alle longsleeves yoga items zijn natuurlijk ook heerlijk te dragen tijdens de Shavasana aan het einde van de les. Deze yoga tops met lange mouwen zijn ook perfect tijdens meditatie oefeningen. Bovendien zijn de long sleeves een goede aanwinst voor je yoga inspired casual wear garderobe.

Toont alle 13 resultaten

Yoga tops lange mouw

NEW

New

 60,00
NEW

New

 60,00
NEW
 60,00
NEW
 60,00
NEW
 55,00
NEW
NEW

Tops Lange Mouw

Bhav Yoga Tunic – Pine

 60,00
NEW

Tops Lange Mouw

Bhav Yoga Tunic – Slate

 60,00

Tops Lange Mouw

Mudra Longsleeve – Rock

 54,95
 60,00
 60,00

Yoga tops lange mouw

Keep it warm en gebruik onze hippe yoga longsleeves om lekker laagjes te creëren. Of je nu voordat je je dag begint even een yogalesje meepikt, of lekker thuis wat zonnegroetjes doet, onze yoga longsleeves zijn zeker geen overbodige luxe. Urban Goddess yoga longsleeve shirts zijn heel makkelijk te dragen over je yoga (BH)top of yoga tank top. Bovendien is het ook nog een superleuk hip fashionable item te combineren met je loungewear.

Meditatie yogakleding

De longsleeve yoga tops van Urban Goddess zijn extra lang, dus jouw organen blijven tijdens alle asanas goed bedekt. Zelfs in een downdog of een hoofdstand, zakken onze yoga slim fit shirts niet af. Tijdens Shavasana koel je door de ontspanning redelijk af. In combinatie met een koude ondergrond, is een laagjes strategie zeker een aanrader. Denk ook aan Meditatie, Pilates of Floor Barre waar veel grondoefeningen gedaan worden. De longsleeves houden je daarbij heerlijk warm!