Van alle yoga kleding die we in de Urban Goddess collectie hebben, zijn onze yoga leggings wel ècht de favoriet. Daarom hebben we ook veel verschillende soorten yoga leggings voor je gemaakt. De yogalegging is wel het meest symbolische stuk yogakleding wat er bestaat. Je kunt simpelweg niet zonder een goede yogalegging, al is het gewoon een zwarte basic yoga legging.

Resultaat 1–18 van de 24 resultaten wordt getoond

Yoga Leggings


Shaktified yoga legging

Er zijn katoenen yoga leggings met een omslagband, onze ol time favorite de Shaktified yoga leggings. Ze zijn erg comfortabel en geschikt voor de meeste yogastijlen. Bovendien is de Shaktified yoga legging ook een favoriet als zwangerschaps yoga legging. Vaak hebben we leuke varianten yoga leggings met print, tie dye design of juist effen voor wanneer je even niet wilt knallen op je yoga mat.

Bhaktified yoga legging

Dan hebben we yoga leggings met een lichte elastische taille band, de Bhaktified yoga legging. Deze yogalegging voel je echt niet zitten tijdens je yoga practice en is vooral lekker als het wat warmer is, en je bent niet zo van de korte yoga leggings, yoga capris of yoga shorts. Dan is de Bhaktified yoga legging your best yoga buddy op de yoga mat.

Satya active wear yogalegging

Ben je van de meer sweaty yoga practice en hou je meer van een technische stof, dan is de Satya yoga legging helemaal jouw legging. Deze yoga legging heeft een hoge tailleband (high waist) en blijft absoluut op z'n plek. De stof is wat dikker en steviger en heeft daarom een shaping effect. Maar vanwege de speciale bamboe stoffen-mix in deze yogalegging, zweet je er niet in. We hebben deze leggings in het effen of juist in een hippe print. Kijk ook even bij onze hele yoga active wear lijn. Onze yoga leggings zijn verkrijgbaar in maat XS tot maat XXL.