Retouren

Niet tevreden met je aankoop? Je kan tot 14 dagen na ontvangst je retour bij ons aanmelden. Je hebt na aanmelding van je retour nogmaals 14 dagen om het pakketje retour te sturen. Wij sturen na ontvangst van je retour het artikel waarvoor je wilde ruilen of we crediteren het bedrag inclusief verzendkosten. Dit zullen wij binnen 14 dagen na aanmelding regelen mits het product tijd is ontvangen. Enkel de kosten voor retourneren van het pakketje zijn voor jouw kosten. Dit geld alleen wanneer het product niet gedragen is en in originele, nette staat in originele verpakking aan ons wordt teruggestuurd, samen met het bewijs van aankoop. Voor verfrommelde, erg verkreukte of ruikende kleding (ivm sigaretten rook of huisdieren) zullen wij stomerijkosten in rekening brengen van 5 euro per item. Indien het product in dusdanig slechte staat verkeerd dat het niet meer in verkoopbare staat te herstellen is zullen wij de helft van het aankoop bedrag in rekening brengen.

Hoe werkt het retourneren-proces bij Urban Goddess?

Stap 1

Mail naar info@urban-goddess.com dat je graag jouw product retour wilt sturen. Download vervolgens het onderstaande retour formulier en vul deze zo compleet mogelijk in. Belangrijk is je originele ordernummer, welk product je terug stuurt (graag met SKU nummer, die vindt je op je factuur) en of je het product wilt ruilen of dat je graag jouw aankoopbedrag retour wilt.
Urban Goddess retouren formulier

Stap 2

Stuur het pakketje met het ingevulde formulier naar ons magazijn in Helmond, liefst met een track & trace code! Urban Goddess is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte retourpaketten die niet met een track&trace code zijn opgestuurd. Wij kunnen yogakleding die niet bij ons is aangekomen dan ook niet in behandeling nemen als retour. Ook pakketten die naar een ander/ verkeerd adres zijn gestuurd, kunnen niet in behandeling worden genomen. Je zult dan zelf achter het pakket aan moeten en zorgen dat deze aan komt op het juiste adres.

Het adres waar je het pakket heen kan sturen is:

Urban Goddess / CB fashion
Grasbeemd 5
5705 DE Helmond
Nederland

Stap 3

Bij aankomst in ons magazijn gaat het pakket in het sorteerproces. Omdat ons magazijn ook opslag biedt voor veel meer winkels , kan dit process ongeveer 7 werkdagen duren. Wanneer het verwerkt is door het magazijn melden zij dit aan ons.

Stap 4

Na de aanmelding van het retour door ons magazijn maken de ruiling of een credit nota aan. Je ontvangt in beide gevallen een bevestigingsmail van ons. Mocht het nieuwe item duurder zijn dan het oorspronkelijke product, dan brengen wij dit verschil in rekening. Na het verschilbedrag betaald is wordt je nieuwe product verstuurd. Voor credit nota’s geldt een verwerkingsperiode van 7 – 10 werkdagen. Je krijgt een automatische melding van jouw creditering. Houd er rekening mee dat er nog 1 of 2 dagen tussen de mail kan zitten en het moment voordat je het retourbedrag op jouw rekening ziet. Dit verschilt per bank.

Verzendkosten van het geretourneerde product zijn voor de koper. Bij het opnieuw verzenden van een plaatsvervangend artikel(en) zijn de verzendkosten voor onze rekening. Mocht je niet zeker zijn van je aankoop, neem dan gerust contact met ons op voor advies. Urban Goddess yoga kleding wil graag bewustzijn stimuleren dat elke zending impact heeft op het milieu en daarom willen wij graag onnodig verzenden voorkomen.