Over Urban Goddess

Urban Goddesss yogakleding is een biologisch yogakledingmerk uit Amsterdam. In 2013 lanceerde Urban Goddess haar allereerste yogalijn en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste en meest toonaangevende yogamerken van Europa.

Hip, eerlijk en betaalbaar

Wij zijn hip, eerlijk en betaalbaar. Hip omdat we graag voor en na onze yogales ook fashionable over straat willen. Onze yoga kleding is daarom makkelijk te mix en matchen met je casual garderobe. De materialen die we gebruiken zijn zo heerlijk zacht, dat we heel goed begrijpen dat veel van onze kleding ook veel off the mat gedragen wordt, gewoon om lekker in te loungen of als casual wear.

Eerlijk, omdat Urban Goddess yoga kleding wordt gemaakt van biologisch katoen op een veilige en eerlijke manier, met respect voor mens en natuur. Als je biologische kleding koopt, heb je niet alleen een fijn product voor jezelf, waar je goed over kunt voelen, maar je draagt ook echt bij aan een betere wereld. Wil je meer weten over hoe wij onze kleding produceren? Kijk dan onder het kopje productie voor meer informatie. En betaalbaar, omdat wij biologische kleding graag zo betaalbaar mogelijk aanbieden zodat zoveel mogelijk mensen voor duurzaam kunnen kiezen. Zo dragen we bij aan het creëren van een grotere groep duurzame en mindfulle consumenten.

Onze collectie

In onze collectie vindt je veel verschillende soorten yogakleding. Van yoga leggings tot wijdere aladdin yogabroeken, van loose fit yoga tops tot omslagsjaals en tops met lange mouwen. We hebben bijvoorbeeld al 3 verschillende modellen yoga leggings, met allemaal verschillende heupband hoogtes. Bij het ontwerpen van alle items denken we niet alleen na over pasvorm, maar ook voor welke soort yoga practice de yogakleding het fijnste gedragen kan worden.

Je kunt Urban Goddess yoga kleding niet alleen vinden in onze online yoga shop, maar ook bij verschillende yoga shops, webwinkels, warenhuizen, sportwinkels, green fashion boutiques en yogastudio’s in Nederland en in het buitenland. Als je wilt weten waar je ons allemaal kunt vinden kijk dan op onze verkooppunten pagina.
Heb je vragen over onze yoga kleding, of wil je ons gewoon iets leuks vertellen? Wij vinden het altijd leuk om van je te horen! Kijk op onze contact pagina voor alle contactgegevens.

Marlene Smits - Eigenaar Urban Goddess
Marlene Smits – Eigenaar en oprichter Urban Goddess yoga kleding