Urban Goddess yogakleding is een GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerd biologisch yogakledingmerk uit Amsterdam. In 2013 lanceerde Urban Goddess haar allereerste yogalijn en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste en meest toonaangevende yogamerken van Europa.

Hip, eerlijk en betaalbaar

Wij zijn hip, eerlijk en betaalbaar. Hip omdat we graag voor en na onze yogales ook fashionable over straat willen. Onze yoga kleding is daarom makkelijk te mix en matchen met je casual garderobe. De materialen die we gebruiken zijn zo heerlijk zacht, dat we heel goed begrijpen dat veel van onze kleding ook veel off the mat gedragen wordt, gewoon om lekker in te loungen of als casual wear.

Eerlijk, omdat Urban Goddess yoga kleding wordt gemaakt van biologisch katoen op een veilige en eerlijke manier, met respect voor mens en natuur. Als je biologische kleding koopt, heb je niet alleen een fijn product voor jezelf, waar je goed over kunt voelen, maar je draagt ook echt bij aan een betere wereld. Wil je meer weten over hoe wij onze kleding produceren? Kijk dan onder het kopje productie voor meer informatie.

En betaalbaar, omdat wij biologische kleding graag zo betaalbaar mogelijk aanbieden zodat zoveel mogelijk mensen voor duurzaam kunnen kiezen. Zo willen we bijdragen aan het creëren van een grotere groep duurzame en mindful consumenten.

Urban Goddess founder Marlene-Smits

Marlene Smits – Eigenaar en oprichter Urban Goddess yoga kleding

Onze collectie

In onze collectie vind je veel verschillende soorten yogakleding. Van yoga leggings tot wijdere hippe harem yogabroeken, van loose fit yoga tops tot overslag yoga tops tot tops met lange mouwen.

Bij het ontwerpen van alle items denken we niet alleen na over pasvorm, maar ook voor welke soort yoga practice de yogakleding het fijnste gedragen kan worden. Onze boterzachte biologisch katoenen items zijn bijvoorbeeld perfect voor yin-practices, terwijl onze katoen-bamboemixen geweldig zijn voor intensievere classes. Hoe dan ook: al onze stoffen zijn heerlijk zacht en comfortabel, en dus ook perfect om in te loungen. Als je meer wil weten over de items in onze collectie en de verschillen daartussen, raden we je aan een kijkje te nemen in onze Urban Goddess Collection Guide.

Heb je vragen over onze yoga kleding, of wil je ons gewoon iets leuks vertellen? Wij vinden het altijd leuk om van je te horen! Kijk op onze contact pagina voor alle contactgegevens.