Drie vragen aan Celina Liya

Celina_liya

Celina is naast een Yogi ook een grote meditatie- en mindfulness fan én daarnaast ook nog eens een food blogger. Ze heeft haar eigen blog, www.celineliya.com en ze schrijft blogs voor Urban Goddess. Wij stelden haar drie vragen over wat yoga voor haar betekent:

1. Wat maakt jouw yoga practice compleet (waar kan jij niet zonder)?

Meditatie! Meditatie na mijn yoga zie ik een beetje als het toetje na een heerlijk hoofdgerecht. Mijn lichaam is helemaal ontspannen en klaar voor een lange (of korte) zit. En ademenen maar… heerlijk.

Wat is jouw ultieme yoga tip?Wees niet te streng voor jezelf.

Al die mooie yoga poses and acrobatische filmpjes op Instagram kunnen ons onbewust heel erg beïnvloeden: “Als zij dat kan moet ik dat toch ook wel kunnen?”. Maar wat niet bij die mooie foto of bij dat indrukwekkende filmpje staat is dat ze eerst heel lang (sommigen wel jaren) hebben geoefend en dat ze echt hun best hebben moeten doen om deze mooie trucjes te kunnen laten zien aan jou. Yoga is all about self love: Wees lief voor jezelf en je krijgt er een ontspannen mindset en een steeds flexibeler en gezonder lichaam voor terug.

Maak de zin af: “Yoga is voor mij …”

…”Mijn me-time”. Mijn mat is “my safe place”. Op de mat kan ik lekker tot mezelf komen en de druk van het alledaagse leven lekker achter me laten. It’s just me, my mat & my practice. Nothing else matters.