Guilt-free Green Friday

Green Friday Urban Goddess

Guilt-free Green Friday

Je komt er bijna niet meer omheen: Black Friday. Vanaf begin november wordt je inbox overspoelt met e-mails van bedrijven, en overal hetzelfde: korting, korting en nog meer korting. We houden toch allemaal van een goede deal. En ja, natuurlijk willen wij ook dat jij onze kleding koopt. Maar in plaats van alleen maar meer meer meer willen wij dat jij bewuste keuzes maakt.

De afgelopen jaren hebben we al Green Friday gevierd in plaats van Black Friday. En dit jaar maken we het nog groener.

Guilt-free Green Friday in 3 stappen

Wij compenseren de CO2 van jouw bestelling

Als duurzaam bedrijf zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om onze processen nog groener te maken. Daarom kun je bij Urban Goddess altijd ervoor kiezen om de CO2 uitstoot van jouw aankoop te compenseren. (Hier lees je hoe dat precies werkt.) Speciaal voor Green Friday zullen wij van 27 t/m 30 november standaard de CO2 uitstoot van alle bestellingen compenseren. Op die manier kunnen we na een lang weekend een flink bedrag doneren aan een goed doel: klimaatbescherming. Dus: hoe meer jij bestelt, hoe meer wij doneren.

We’ve got you covered – gratis mondkapje

Als we in 2020 één ding hebben geleerd, dan dat gezondheid bovenaan staat. Voor jezelf zorgen is niet altijd even makkelijk, daarom krijg jij een cadeautje van ons: plaats jij een bestelling tijdens ons Green Friday weekend, dan krijg je een herbruikbaar mondkapje van Urban Goddess gratis. Je hoeft er niets voor te doen, het mondkapje wordt automatisch toegevoegd aan je bestelling (zolang de voorraad strekt).

Last but not least…

We houden allemaal van een goede deal. Wil jij met ons dit jaar Green Friday vieren? Dan krijg jij van 27 t/m 30 november 20% korting op je bestelling bij Urban Goddess. Gebruik de code GREENFRIDAY voordat je afrekent. *

Bij Urban Goddess vindt je heerlijke yogakleding – comfortabel, hip én duurzaam. Shop hier en ga samen met ons naar een groenere toekomst.

 

*De kortingscode is niet geldig i.c.m andere kortingscodes. Let op dat je de code zelf toevoegt. Het is niet mogelijk om de korting te berekenen nadat je hebt betaald.