Niets is lekkerder dan om lekker warm aan je yogales te beginnen. Met onze yoga vesten en yoga tops met lange mouwen weet je zeker dat je het niet koud krijgt als de zaal nog niet opgewarmd is. Alle longsleeves yoga items zijn natuurlijk ook heerlijk te dragen tijdens de Shavasana aan het einde van de les. Gebruik ons Wrap Me Up yoga wrap vest of onze yoga sjaal ook tijdens bijvoorbeeld meditatie oefeningen. Bovendien zijn de yoga vesten en long sleeves ook een goede aanwinst voor je yoga inspired casual wear garderobe.

Toont alle 5 resultaten

Yoga Vesten & Longsleeves

NEW

New

 54,95
NEW

New

 54,95
NEW

New

 54,95
NEW

New

Longsleeves & vesten

Mudra Longsleeve – Rock

 54,95
NEW

New

Longsleeves & vesten

Mudra Longsleeve – Urban Black

 54,95

Keep it warm en gebruik onze hippe yoga longsleeves en yoga vesten om lekker laagjes te creëren. Of je nu voordat je je dag begint even een yogalesje meepikt, of lekker thuis wat zonnegroetjes doet, onze yoga longsleeves zijn zeker geen overbodige luxe.

Longsleeve yoga shirt

De longsleeve yoga tops van Urban Goddess zijn extra lang, dus jouw organen blijven tijdens alle asanas goed bedekt. Zelfs in een downdog of een hoofdstand, zakken onze yoga slim fit shirts niet af. Ook tijdens Shavasana koel je door de ontspanning redelijk. In combinatie met een koude ondergrond, is een laagjes strategie zeker een aanrader. Denk ook aan Pilates of Floor Barre waar veel grondoefeningen gedaan worden.

Meditatievest

Urban Goddess yoga longsleeve shirts zijn daarom heel makkelijk te dragen over je yoga (BH)top of yoga tank top. Ons yoga wrap vest een ideale compagnion voor je Shavasana en meditatieoefeningen. Je kunt hem namelijk multifunctioneel gebruiken, als dekentje, of helemaal snug omslaan als meditatievest. Bovendien is het ook nog een superleuk hip fashionable item te combineren met je casual garderobe.