Odaka Yoga Sequence door Francesca Cassia

Odaka yoga

Onze ambassadeur Francesca Cassia is co-founder van Odaka yoga, een originele en innovatieve yogastijl die zij samen met Roberto Milletti heeft ontwikkeld. Francesca en Roberto geven les over de hele wereld op festivals, retreats en in studios.

Odaka yoga is een ‘vloeiende’ yogastijl die de martial arts- en yogatechnieken met elkaar verenigt. De oefeningen worden gedaan in een constante golfachtige beweging. Er is geen pauze tussen de ene pose en de andere. Het is een samensmelting van technieken die erop gericht is om fysieke, mentale en emotionele spanningen te verlichten.

Odaka yoga geeft je emotionele flexibiliteit. Daardoor kun je leren jezelf en de wereld door een andere bril bekijken. Dit geeft helderheid en inzicht over hoe je dichter bij jezelf komt en hoe je jouw eigen geluk kunt creëren. Odaka yoga geeft je eindeloze mogelijkheden voor lichaam en geest. Voor Roberto en Francesca is yoga een levensstijl. Het is energie in beweging. Odaka yoga heeft voor veel mensen voor grote persoonlijke groei en transformatie gezorgd.

Wil je meer leren over Odaka yoga? Kijk dan op de Odaka yoga website.

Francesca Cassia heeft een speciale yoga practice voor ons gefilmd tijdens haar verblijf in Thailand. In deze videoles zal zij jou een introductie van Odaka Yoga geven. We hopen dat je het net zo geweldig vindt als wij. Namaste!

Let op: de video is in het Engels.