Tijd om iets terug te geven: Kerst bij Urban Goddess

yoga gives back

Of je nou kerst viert of niet, wij van Urban Goddess houden van deze prachtige tijd van het jaar. Uiteraard gaat het erom dat je veel tijd doorbrengt met de liefste mensen om je heen (virtueel of toch in het echt), maar er is nog meer. Een van onze favoriete tradities voor de feestdagen is om iets terug te geven. Hieronder lees je hoe jij dit jaar ook mee kunt doen, en hoezo je dat zou willen.

Yoga Gives Back

Zou je graag aan een goed doel willen doneren, maar weet je niet waar je moet beginnen? We helpen je wel. Plaats jij een bestelling tussen 21 en 27 december, dan zullen wij 10% van de winst doneren aan Yoga Gives Back. Deze fantastische organisatie steunt meiden en vrouwen in India, de geboorteplaats van Yoga. De verschillende programma’s geven jonge meiden een kans op onderwijs zodat ze kinderarbeid of kindhuwelijk kunnen ontsnappen. Vrouwen kunnen met hulp van micro-leningen een beter leven voor zichzelf en hun kinderen opbouwen. Wil jij meer weten over de verschillende programma’s en hoe jij ze kunt ondersteunen? Lees meer op Yoga Gives Back.

Het meest comfy kerstfeest ooit

Kerst draait dus om veel meer dan cadeautjes natuurlijk, maar we zeggen er zeker geen nee tegen. Vooral als het zo lekker zit als yogakleding van Urban Goddess. Of je nou voor iemand anders shopt of jezelf wilt verwennen dit jaar, tussen 21 en 31 december krijg je 10% korting op alle items uit de loungewear categorie.* Zo kom je lekker comfy de feestdagen door.

Team Urban Goddess wenst je alvast fijne feestdagen!

*De kortingscode kan niet gecombineerd worden met andere kortingscodes. De korting kan achteraf niet toegepast of uitbetaald worden.

 

Foto: Yoga Gives Back