Drie vragen aan Eva Wessel

emart_EVA_4__13

Eva wessel is naast yogini ook een moeder van een mooie dochter, vrouw, eerste alt. In een rhytmische koor, vriend, natuurliefhebber, full time yoga docent, vrouw en gewoon een mens. Haar tijd spendeert ze met yoga lessen geven, yoga leren en het beoefenen van yoga. Ze is dankbaar en blij om de geweldige Urban Goddes organiche kleding te promoten onder alle yoga goddesses in Denemarken. Wij stelden haar 3 vragen over yoga en wat het voor haar betekent.

1. Wat maakt jouw yoga practice compleet?

Mijn yoga practice is compleet wanneer ik geen rekening hoef te houden met tijd en ik op de yogamat bezig kan zijn zolang ik wil. Ik luister gewoon naar mijn lichaam en beweeg op impulsen wanneer die komen. Lange Savasana’s, pranayama’s en korte meditatie helpen mijn lichaam te resetten, mijn geest te stillen en ik voel me daarna erg goed, ik ben dan gebalanceerd en gelukkig.

2. Hoe beinvloed yoga jouw leven?

Yoga is voor mij een reis, een reis naar meer zelf-liefde, een reis om mijn lichaam en mijzelf beter te leren kennen en een manier om mij goed te voelem. Zowel fysiek als emotioneel en mentaal. Yoga helpt mij om liefde, compassie en vrede te verspreiden in de wereld.

3. Heb je nog tips voor alle beginnende yogi’s?

Zoek een goede yoga docent en yoga style die bij jou past. Wees nooit bang om iets nieuws te proberen. Blijf oefenen, ook al heb je maar 10 tot 15 minuten. Het gaat om de kwaliteit van de bewegingen, niet om de quantiteit. Als je geen tijd hebt voor asanas, beoefen dan de yoga filosofie. De yoga asana’s zijn maar een klein van het yoga universum. Blijf geduldig, nieuwsgierig en positief!

Love en Namaste!

Eva.