Urban Goddess yogakleding is een groot fan van het ondersteunen van yoga docenten over de hele wereld! Hierom geven we niet alleen een leraren korting maar zetten we ook de leraren die wij geweldig vinden in de spotlights. Deze leraren zijn een grote inspiratie en behoren ook tot onze ambassadeurs:

Ambassadeur Esther Ekhart

Esther is de eigenaar van EkhartYoga. Dit is een online yogaplatform met meer dan 2000 yogavideo lessen waar ze, naast anderen, ook zelf lesgeeft.

“Beweeg, voel, adem en wees stil. Yoga gaat over connectie. Verbinding met mijzelf en anderen om mij heen, het milieu en de waarheid van dit moment. Het gaat om alles, de schoonheid en de pijn omarmen, want alles is hetzelfde leven, kostbaar en mysterieus. Yoga is voor iedereen, en de poses waar we zo veel van houden en werken, zijn er om onze lichamen en geest te dienen, niet andersom. Dus met yoga, zal het lichaam versterken, de geest tot rust brengen en u zo ontspannen dat u een nieuwe waardering voor het leven krijgt, zoals het is.

Ik ben een ambassadeur voor Urban Goddess omdat ik weet dat de kleding gemaakt wordt met betrekking tot mensen en het milieu. Een andere reden is liefde voor Marlene, wie de ontwerper en eigenaar van dit merk is. Marlene is vriendelijk, eerlijk en hard werkend, en wil het beste voor iedereen die bij dit merk betrokken is. Tot slot, ik hou van hoe de kleding op mijn lichaam er uit ziet en voelt.”

Esther Ekhart - Yoga docente en Urban Goddess Ambassadeurs
Esther Ekhart – Yoga docente

Ambassadeur Eline van de Kam

“Hallo daar! Mijn naam is Eline. Ik ben een yoga- en meditatie leraar uit Amsterdam en een gelukkige ambassadeur voor Urban Goddess. Ik heb een paar jaar geleden toevlucht genomen in het boeddhisme en hou ervan om de leringen van de Boeddha op de yogamat te delen.

Het voelt goed om te weten dat de heupkleding op een verantwoordelijke en eerlijke manier is gemaakt. Ik hou gewoon van de fold-over riemen en de superduperlong benen op de yogapants.”

Eline van de Kam - Yoga docente en Urban Goddess Ambassadeurs
Eline van de Kam – Yoga docente

Ambassadeurs Roberto Milletti & Francesca Cassia

Dit is een superduo die een krachtige, vloeiende en waarheidsgetrouwe yoga ervaring creëren op het diepste niveau. Je kunt ze over de hele wereld vinden met workshops of op festivals.

“Ik hou van UG Yoga kleding omdat ze comfortabel zitten, makkelijk aan te trekken en veelzijdig genoeg om bijna over te dragen. Elk kledingstuk van Urban Goddess weerspiegelt de schoonheid van het dragen van duurzame stof op je huid, waardoor het lichaam vrij is om te ademen en te bewegen. Het is een combinatie van functionaliteit duurzaamheid en een uitstekend ontwerpt dat UG onderscheidt. Zo comfortabel, rekbaar, biologisch en cool. Je wilt het nooit meer uittrekken. Gemaakt met liefde en ethisch verantwoord, daarom wordt je verliefd op Urban Goddess.” – Francesca Cassia

Roberto Milletti & Francesca Cassia - Yoga docenten en Urban Goddess Ambassadeurs
Roberto Milletti & Francesca Cassia – yoga docenten

 

Ambassadeur Irina Verwer

Irina is holistisch coach, Mooncycle expert, yogadocente en schrijfster. Ze coacht on- en offline, geeft in binnen- en buitenland les, publiceerde twee yogische kookboeken en schrijft over mythen en voeding voor het Nederlandse en Franse Yoga Magazine. Met haar man en kat woont ze dichtbij het bos, waar ze vrijwel dagelijks te vinden is.

“Ik ben ambassadeur voor Urban Goddess omdat ik helemaal achter dit merk sta: het wordt met liefde en zorg voor het milieu gemaakt, is fairtrade, biologisch en de kwaliteit is geweldig! Aangezien ik vrij lang ben is het voor mij ideaal dat de Urban Goddess leggings extra lang zijn – ze zitten dus ook bij mij altijd goed. Daarnaast vind ik de zachte stof waar de kleding uit gemaakt is heerlijk!”

Ambassadeur Irina Verwer
Irina Verwer – Holistisch coach, Mooncycle expert, yogadocente en schrijfster