Urban Goddess Banner AW18

Populaire producten

New

 69,95

Onze nieuwste blogs

Welkom op de online yoga winkel van Urban Goddess yoga kleding! Als je op zoek bent naar de juiste yoga broek, yoga legging of yoga top voor jouw practice, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Bij Urban Goddess besteden we heel veel aandacht aan de juiste fit voor onze yoga kleding. Iedereen heeft een uniek lichaam en die diversiteit proberen we terug te laten komen in onze styles. Zo zijn onze yoga leggings allemaal extra lang, dus ook helemaal perfect voor yogis met de allerlangste benen.

Alle yogabroeken met omslagband zijn geschikt voor zwangere vrouwen, en kan dus prima als zwangerschapslegging of zwangerschapsbroek gedragen worden. Niet alleen voor op de yogamat of in de sportschool, maar ook lekker als casual legging of broek. Dit geldt trouwens bijna voor al onze yogakleding. De meeste Urban Goddess yoga kleding is heel makkelijk off the mat the combineren met je casual kleding. Bovendien is onze yoga kleding zo zacht en soepel dat het tijdens de hele zwangerschap lekker blijft zitten.

Voor de yoga tops houden we rekening met verschillende cupmaten. Zo heeft de Good Karma yoga top genoeg ruimte voor de grote cupmaat, maar geeft de kleinere cupmaat weer optisch wat extra volume. Deze tops zijn trouwens ook extra lang, dus zijn lekker over de buik en heupen te dragen. Bovendien is de Good Karma yoga top vanwege de extra lengte ook weer heel fijn om als zwangerschapsshirt te dragen.

Alle Urban Goddess yoga kleding wordt gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen. We vinden het heel belangrijk dat onze yoga producten worden gemaakt met respect voor mens en milieu. Wil je meer weten over hoe onze kleding gemaakt wordt? Kijk dan even op onze productiepagina!

Op onze blog vindt je ook nog leuke artikelen over yoga, lifestyle, heerlijke recepten voor een gezonde levenstijl en artikelen met een meer yoga filosofisch tintje, of zoals wij het noemen: food for thought. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in yoga of doe inspiratie op. Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste blogs, kleding en ontwikkelingen op yoga gebied? Volg ons dan op social media!